Usluge

Ambulanta za kirurgiju

  • Pregledi
  • Kontrole
  • Konzultacije

 

Kroz razgovor s liječnikom dobit ćete sve potrebne informacije vezane za razlog dolaska i postupak liječenja

Ambulanta za anesteziju

  • Prijeoperacijski pregled

 

Pregled anesteziologa je potreban za operacijske zahvate koji se izvode bolnički ili ambulantno u općoj ili regionalnoj anesteziji te za određene operacijske zahvate koji se izvode u lokalnoj anesteziji

Mali kirurški zahvati

Mali kirurški zahvati su operativni zahvati koji se obavljaju pod lokalnom anestezijom i kojima uklanjamo izrasline na koži i tumore potkožnog tkiva.

Operacije trbušnih kila

Kilu nazivamo još hernija ili bruh, a nastaje kad se trbušni organ probije kroz otvor ili oslabljeni dio mišića koji ga okružuje. Riječ je o slabosti trbušne stjenke koja se liječi operacijskim zahvatom.

Kako se provodi zahvat?

Operacija pilonoidalnog sinusa

Pilonidalni sinus naziva se i pilonidalna cista, sinus pilonidalis ili urasla dlaka te sakrokokcigealna fistula. Kirurški zahvat radimo u lokalnoj anesteziji.

Operacija uraslog nokta

Urasli nokat (unguis incarnatus) je stanje u kojem rub nokta urasta u okolnu kožu te dolazi do upale. Kirurški zahvat obavlja se u lokalnoj anesteziji.

Dogovorite pregled ili konzultacije

Kontaktirajte nas
© 2024 Ambulantna kirurgija Dr. Petričević Odricanje od odgovornosti / Disclaimer
Sadržaj na mrežnoj stranici www.petricevic-kirurgija.com.hr nije namijenjen niti se preporučuje kao zamjena za liječnički savjet, dijagnozu ili liječenje. Uvijek tražite savjet vlastitog liječnika ili drugog kvalificiranog zdravstvenog djelatnika u vezi bilo kakvih medicinskih pitanja ili uvjeta. Uporaba sadržaja uređena je uvjetima korištenja www.petricevic-kirurgija.com.hr